Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2013, 18:23
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Sarki świetny mecz. + dla Bednarza, chyba jedyny. Piłkarz młody w szczycie wieku piłkarskiego 26 lat. Piłkarz który jeszcze chce coś osiągnąć czyli odbudować się w Polsce i wrócić na Zachód żeby zarobić kasę. Przeciwieństwo Ilieva czy Jaliensa którzy już nigdzie nie wrócą aktywnie grać bo są za słabi.
Jaliens pewnie z rok-dwa sobie pogra w ligach śmieszniejszych niż nasza, ale Iliev się już skończył.

fialo napisał(a):Wyświetl post
Aha jeszcze jedno pytanie kolego wolfy - czy Emmanuel Sarki to już nie jest "szrot", "seler", "sprzedawca wielbłądów", "paralityk", "parodysta", sprowadzony w dodatku przez "łysego chuja"? Chciałbym uslyszeć odpoweidź
Ja już się wypowiedziałem na ten temat wcześniej (w sensie - przyznałem się do pomyłki). Nie muszę odpowiadać każdemu leszczowi który szuka zaczepki, więc zwyczajnie wyślę Cię na drzewo.
Mam nadzieję, że jesteś usatysfakcjonowany odpowiedzią.

Wychodzi na to, że ja i zwolennicy talentu Chrapka oglądaliśmy inne mecze. Do tego akurat odnieść się nie jestem w stanie, mnie jego postawa na tle walczących i biegających przez 90 minut Kosowskiego, Sobolewskiego czy Wilka zwyczajnie zbulwersowała, czemu dałem już wyraz.

Liczyłem na tego chłopaka, ale jak na razie to on czasami odpierdala większą manianę niż podstarzałe gwiazdy. A za takim Gargułą, to na razie może on co najwyżej paczkę "Orbitów" nosić.
Miętowych, bez cukru.

EDIT: Jedna rzecz która mnie zastanawia - kiedy zgaśnie Sarki? Czy może będzie to spektakularny powrót do zawodowego futbolu - pierwszy udany w Wiśle?

EDIT2: fialo - jak się nie ma nic do powiedzenia, to może lepiej milczeć?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2013 o godz. 18:38.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując