wolfy napisał(a):

Sarki - Man of the Match!
Boguski strzelił !
Kosa - świetne rozpoczęcie akcji.
Młodzi zdolni Polacy - u nas nie występują.
|
Ty gościu to najpierw o Sarkim nic nie mów, bo z tego co pamiętam to jak go tam nazywałeś, seler czy jakoś tak? Jak dla mnie zwykły kibic sukcesu jesteś

Sarki nie grał 9 miesięcy i przyszedł do Wisły a wy wyśmiewacie się z niego bo seler, bo nieprzygotowany bo zły i wogóle ble, a widzieliście go w grze? napewno nie, bo wkońcu nie grał 9 miesięcy, a przynajmniej wiecie coś o nim? nie i dlatego wg. was jest nieodpowiednim zawodnikiem dla Wisły

No cóż wolfy hipokryta to z Ciebie wyrasta jak grzyby po deszczu to raz, a dwa jako jedyny widziałem potencjał Sarkiego bo jeśli widzisz akcję, że gość umie strzelić silnie albo technicznie, dośrodkować, odegrać, kiwnąć, przedryblować, dynamicznie wejść z piłką to chyba potencjał ma, ale nie bo przecież to seler
No i co z tego że strzelił Boguski? cieszę się z punktu, a nawet mogliśmy mecz wygrać, ale nie podniecaj się że strzelił bo do Wisły i tak się nie nadaje. Mało brakowało a by przestrzelił. Aha został Kosa, powiem Ci tyle że Kosowski jaki jest taki jest, ale gdy grał w meczach z koszulką Wisły nigdy nie prezentował poziomu Boguskiego, Sikorskiego, Bunozy czy innych a w skrócie przeszedł koło meczu. Ma gośc trochę lat, ale gra jak może najlepiej dla Wisły. A gdy sprowadzaliśmy go to byłeś pierwszy który by zablokował transfer i pierwszy który by go wywalił z klubu, ogółem marny z Ciebie ekspert co chyba coraz więcej osób widzi na tym forum
I pokuszę się o stwierdzenie, że takiego zawodnika jak Sarki brakowało nam w LM w tamtym sezonie, bo skoro Małecki i Melikson mogli przesądzić o zwycięstwie drużynie to gdyby im nie szło to byłby Sarki, ale to gdybanie. Po meczu z Piastem gość mi zaimponował i stawiałbym go w 11, ale nie ja jestem trenerem