Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2013, 21:14
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Ale nie - goście w stylu Dariook i Domin Czyżyny będą uczyli pojmowania rzeczywistości ludzi realnie myślących.
przeczytaj jeszcze raz mój post odnośnie inwestycji w klub, jeśli nie zrozumiesz to przeczytaj raz jeszcze i tak do skutku...
Moje poglądy na temat inwestycji w klub różnią się o 180 stopni od poglądów Dariooka.

mój post odnośnie rozwoju klubu:
Ale mamy prawo jako kibice wymagać tej normalności, kontraktów na miarę naszego budżetu, zbudowania kilku boisk dla dzieci i młodzieży oraz zapewnienia pierwszej drużynie możliwości trenowania w normalnych warunkach. Powinniśmy domagać się, aby Wisła Kraków szukała talentów w całej Polsce i ściągała ich do Krakowa, powinniśmy domagać się aby w klubie byli odpowiedni fachowcy od leczenia, rehabilitacji, przygotowania kondycyjnego oraz trenerzy, którzy potrafią wyszkolić nam młode pokolenie piłkarzy.

Wisła Kraków na normalność po prostu zasługuje.

Tylko nie wiem, czy tak samo Bogusław Cupiał rozumie słowo normalność - czy Jego normalność nie ograniczy się do zatrudnienia nam pseudo trenera - Smudy i dania mu możliwości wydania znów kolejnych milionów na szrot krajowo - zagraniczny.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.04.2013 o godz. 22:09.
Odpowiedz cytując