Wyświetl pojedynczy post
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2013, 21:08
Watts napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, ze dyskusja znowu zostala rozpier.dolona przez tych od "gdyby interesowała nas Liga Mistrzów, to bylibyśmy płachtą z gwiazdkami" i musze przeklejac post ktory juz sie tu pojawil. Przyszlosc Wisly to tykajaca bomba, Cupial nic nie robi zeby ja zabezpieczyc przed swoim odejsciem, a co najgorsze, przed samym soba. Mam nadzieje, ze jak nie daj Boze staniemy w koncu nad taka przepascia jak LKS, pojawia sie ci sami moralizatorzy od Voigtow i beda tak samo przyklaskiwac BC.

Ty gigant, chyba się zagalopowałeś forumowy gwiazdorku, skoro tak ochoczo wyzywasz innych od gówien - zabieraj manele i udaj się na forum SKWK z taką retoryką, aha, i zabierz ze sobą wszystkich osobników którzy włażą do tego tematu zeby robić burdel, "zapraszac" na spotkania SKWK i napinac muskuly, a nie mają niczego konstruktywnego do powiedzenia na temat polityki właściciela. Rozumem że ciebie i twoich koleżków, ktorym podświadomie marzy sie znowu skansen i napierdalanie sie z klientami z Olsztynów albo Lublinów (więc jak skończy się eldorado to powieka im nie mrugnie, agenst modern futbol gudnajt left prajd 1906%) to gówno obchodzi, ale daj podyskutować ludziom którym nie lata to koło ch.uja w przeciwieństwie do kalichlorku i je.bania żydów.

No Dowcipnis Roku sie wku.rwil. Wielkie mi mecyje. To nie czytaj, proste.
Powiem Ci ze nawet mnie to nie ruszyło. Bądź sobie "kibicem tabeli" pier.doli mnie to,ale zajmij się tym, w czym się odnajdujesz. Dla mnie jesteś......, niech ci będzie," wiernym kibicem wyników". Nie mieszaj do tego SKWK. Ty rób swoje drąc mordę ile sił, reszta niech cię nie intresuje.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując