Watts napisał(a):

Szkoda, ze dyskusja znowu zostala rozpier.dolona przez tych od "gdyby interesowała nas Liga Mistrzów, to bylibyśmy płachtą z gwiazdkami" i musze przeklejac post ktory juz sie tu pojawil. Przyszlosc Wisly to tykajaca bomba, Cupial nic nie robi zeby ja zabezpieczyc przed swoim odejsciem, a co najgorsze, przed samym soba. Mam nadzieje, ze jak nie daj Boze staniemy w koncu nad taka przepascia jak LKS, pojawia sie ci sami moralizatorzy od Voigtow i beda tak samo przyklaskiwac BC.
Ty gigant, chyba się zagalopowałeś forumowy gwiazdorku, skoro tak ochoczo wyzywasz innych od gówien - zabieraj manele i udaj się na forum SKWK z taką retoryką, aha, i zabierz ze sobą wszystkich osobników którzy włażą do tego tematu zeby robić burdel, "zapraszac" na spotkania SKWK i napinac muskuly, a nie mają niczego konstruktywnego do powiedzenia na temat polityki właściciela. Rozumem że ciebie i twoich koleżków, ktorym podświadomie marzy sie znowu skansen i napierdalanie sie z klientami z Olsztynów albo Lublinów (więc jak skończy się eldorado to powieka im nie mrugnie, agenst modern futbol gudnajt left prajd 1906%) to gówno obchodzi, ale daj podyskutować ludziom którym nie lata to koło ch.uja w przeciwieństwie do kalichlorku i je.bania żydów.
No Dowcipnis Roku sie wku.rwil. Wielkie mi mecyje. To nie czytaj, proste.
|
Powiem Ci ze nawet mnie to nie ruszyło. Bądź sobie "kibicem tabeli" pier.doli mnie to,ale zajmij się tym, w czym się odnajdujesz. Dla mnie jesteś......, niech ci będzie," wiernym kibicem wyników". Nie mieszaj do tego SKWK. Ty rób swoje drąc mordę ile sił, reszta niech cię nie intresuje.