Wyświetl pojedynczy post
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2013, 20:13
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Lato z Piechniczkiem kiedys nam dawali medale na mistrzostwach swiata, a mimo to krytyka ich dzialalnosci (szkodliwej) dla polskiego futbolu w ostatnich latach byla jak najbardziej wskazana.

Nie rozumiem dlaczego niektorzy z tego forum usiluja zrobic z bossa kogos kogo nie mozna krytykowac. Tym bardziej ze nikt normalny nie krytykuje Cupiala za to ze nie daje kasy; ludzie krytykuja za amatorskie zarzadzanie klubem.

Jesli nikomu nie przeszkadza ze Poznan i Warszawa, kluby o plus minus podobnym potencjale finansowym, uciekaja nam (organizacyjnie) z predkoscia swiatla to okej; najwyrazniej Wisle macie w dupie, a mecze sa dla Was tylko okazja do spotkania z kolegami i pospiewania.
BC nie wolno krytykować, nie wolno nic złego powiedzieć. BO TYLE JUŻ ZROBIŁ!!! A że nie zamierza nic wiecej...nie ma znaczenia. Zrobił już tyle że tłuszczy wystarczy.
Ja nie błagam faceta o forsę - mam swoją. Interesuje mnie dobro klubu, bo jak ma zamiar rękami sabotażysty Bednarza dalej sprowadzać klub poniżej możliwości i oczekiwań to niech da sobie spokój i naprawdę niech odejdzie. Bo uważam, że jak Wisła ma się pałętać po ogonach ligi to może to spokojnie zrobić taniej i bez Cupiała.
Ale nie - goście w stylu Dariook i Domin Czyżyny będą uczyli pojmowania rzeczywistości ludzi realnie myślących.
Jak Wam ten BC nie kupi kilku styranych murzynów do gry w nowym sezonie to żaden nowy człowiek się tu nie pojawi bo nie ma szkółki, nie ma juniorów, dzieci nie mają gdzie trenować na Wiśle, bo jest ....A zimno, mokro, hala jest zagrzybiała i HUJ wie co jeszcze!!!!
Dzieci muszą mieć warunki do nauki, jak jeden debil z drugim tego nie rozumie to jest mi przykro - niech sobie zrobi dziecko i wtedy niech je pozwoli trenować w syfie.

Banda nieodpowiedzialnych dzieciaków będzie mnie pouczać.

W.S napisał(a):Wyświetl post
Może to nawet dobrze że sportowo jest u nas źle... przynajmniej widać jakich nie których mamy kibiców którzy po 2 słabych sezonach przekreślają Cupiała i wszelkie osiągnięcia Wisły przez ostatnie laaaataa
Gdyby nie ten ''zły'' Cupiał to większość z was pewnie nie wiedziałaby co to Wisła Kraków
Łał stary, ale napisałeś. A to Wisła Kraków jest czy Cupiał Kraków?
Dla mnie Wisła istniała przed Cupiałem - nie rozumiem po co piszesz takie bzdury.
Modowie - proszę o połączenie moich dwóch postów.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 20.04.2013 o godz. 11:53.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując