Wyświetl pojedynczy post
eol
Junior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2013, 17:51
@Błaszczu_WIŚLAK owszem, kazdy moze zostac do konca swojej umowy na starych warunkach cenowych, ale i tak nie bedzie mial tych kanalow, ktore wylaczyli. A wylaczyli az 7 kanalow dla N-kowcow. I jak im sie skonczy umowa to nic nie ugraja bo beda mieli tylko nowe pakiety w ofercie migracyjnej.

Dla przykladu powiem, ze moj znajomy majac wczesniej full pakiet wywalczyl wypowiedzeniem full pakiet za 99zl.
Jak widac jest o co i z kim walczyc walczyc, a nie zachowywac sie jak bojaca dupa.

Ja mialem slabszy pakiet i nie zadowolila mnie ich oferta. Dlatego odchodze do Cyfrowego Polsatu. Za ta sama cene mam wiecej kanalow.

A tu podam info dla abonentow C+

"Fragment e-mail jaki dostali niektórzy abonenci C+, jeśli zniknęły niektóre kanały z wymienionych to można zrezygnować powołując się na regulamin i brak kanałów. Wysłać poleconym z potwierdzeniem odbioru. "Jednocześnie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM
nie będą dostępne w ofercie CYFRY+.
Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym
nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament.

W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo
do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany.""
Odpowiedz cytując