Wyświetl pojedynczy post
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2013, 15:05
Watts napisał(a):Wyświetl post
Wyrywać? Chwasty? Eliminować? Buble? Słońce przypiekło? Tobie podobnym już dawno priorytety we łbie się po.......iły, według wykładni kumatych bycie prawdziwym kibicem jest odwrotnie proporcjonalne do zainteresowania piłką kopaną, to tych drugich wysyła się po kiełbasę i każe wypierdalać ze stadionu.

Wyrywaj sobie chwasty. Od paru lat chodzę na C, dorzucam się do każdej zbiórki, namówiłem większość rodziny do przekazania 1% na TS Wisła. Koniec autopromocji w tym momencie - jeżeli rzucasz oskarżenia o bycie kibicem sukcesu to kieruj je do konkretnej osoby, te pod moim adresem właśnie pojechały do Bajkonuru i czekają na wy.......enie na orbitę gdzieś w kierunku Plutona.

Jeżeli dla ciebie jakakolwiek krytyka to przejaw bycia kibicem sukcesu, to dziękuję bardzo i adieu. Śledzę ten temat i Nibylandię najbardziej uważnie, i większość jobów jakie spływały na Cupiała były mniej więcej usystematyzowane, merytoryczne, poparte liczbami. Emocjonalny skowyt podnoszony przez ciebie i kilku użytkowników pasuje do tego tak, jak pstrokate obcisłe lateksowe portki do dwurzędowej marynarki i cylindra. Nie sądziłem, że kiedyś posunę się do argumentu ekonomicznego, ale tak jak podatnik ma prawo wiedzieć, na co idą pieniądze które przekazał państwu w formie podatku, tak ja jako kibic który włożył w Wisłę trochę czasu i pieniędzy, mam prawo do komentarza na temat polityki tego klubu. Czy ci się podoba, czy nie - możesz zamknąć przeglądarkę i nie czytać. Na tym forum napisano już prawie milion wypowiedzi, i pewnie dopóki BC opuści ten klub będzie napisany drugi milion. Całe szczęście jeszcze można na nim podyskutować, więc z "zamykaniem mordy" również odsyłam na wiadome forum zasiedlone przez ziomeczkuw_PDW i mordeczki_AZR z siekierami i tasakami w sygnaturkach. Na pewno znajdziecie wspólny język.

Krytyka Cupiała w jakichkolwiek mediach czy na forum i tak dotychczas była tematem tabu, głównie dlatego, że micha z kapustą była pełna i nawet jeżeli ktoś punktował braki w polityce BC to od razu wylewano mu na łeb wiadro pomyj. Czy słusznie - według mnie czas pokazał i jeszcze pokaże. W przeciwieństwie do ciebie, najwyraźniej, martwi mnie to. Głęboko. Bo już taki ze mnie po.......ony kosmita, że przy okazji interesuje mnie sport i piłka nożna.

Naprawdę to napisałeś?

Cupiał za chwilę, już za moment, tuż pod twoim nosem i całkowicie świadomie zatrudni ci znienawidzonego przez trybuny Smudę. Wywieszaj mu dalej sektorówki i klaszcz, w końcu TWOJE zdanie pewnie dla niego jest niesamowicie ważne. Nie to co Rogali albo Kapki, nie mówiąc o łysym delikwencie który ma więcej wspólnego z trzema różnymi wrogimi klubami niż z naszym.

O tym właśnie piszę, przecież ciebie to nawet nie obchodzi, tobie to wszystko jedno. Wizja dobrze zarządzanego klubu według standardów tego słynnego "modern footballu" musi cię przerażać jak perspektywa metrowego kija w dupsku, więc jeżeli Cupiał .......nie tym w kąt to i tak dobrze, nie mrugniesz nawet okiem jak to się stanie, pewnie otworzysz szampana razem z elementem i innymi, i będziesz zaciskał pięści przed monitorem, że wreszcie .......one pikniki mają za swoje, kosmici .......eni, zachciewa im się Ligi Mistrzów i stabilności, to teraz mają.

--------

Kończąc - nikt tutaj nie oczekuje od Cupiała wyłożenia 20 milionów złotych od ręki, wygrania MP i awansu do LM w jeden sezon. Jak na ironię, BC właśnie to zrobił i zmoczył w Nikozji, co ja i wielu forumowiczów w tym temacie krytykowało. Manipulacje w ostatnich postach i przypisywanie mnie i innym forumowiczom poglądów, które nigdy tutaj nie zostały wyrażone to absurd. Kłamcie dalej, nie zapomnijcie przy okazji powyzywać, "prawdziwi kibice".

Żyjcie dalej w projekcji, że po drugiej stronie są sami kiełbaskożercy i kibice sukcesu z drugiego końca Polski.

PS

Większą wartość niż cokolwiek oprócz własnych epizodów furii mają dla niego podszepty Kapki i Rogali. Jak to napisał twój przedmówca, "gimbusy" to byłby pyłek dla kogoś, kto przez tyle lat podjął tyle decyzji albo autorytarnych i podyktowanych chwilą, albo inspirowanych przez ludzi którzy są w Wiśle szkodnikami.
Jeżeli po TYM co napisałem, Ty widzisz Kapkę lub Rogalę to bez cienia wątpliwości możesz sie udać na staż do: a. TVN 24 b.Gazeta Wyborcza c.Fakty i Mity.....żenua
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując