Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2013, 21:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czego się spodziewałeś po tym składzie?

"Najważniejszy mecz sezonu" - ale tak realnie, jakie my mieliśmy szanse przejść Śląsk? W dwumeczu?

Brak talentu nadrobić należało charakterem i pełnym zaangażowaniem czego również zabrakło.

Wiesz, szczerze liczyłem na to że wydarzy się cud po pierwszym meczu nie staliśmy z góry na straconej pozycji. Nie przegraliśmy pierwszego meczu 5:0 itd. Można było mieć nadzieję, że u siebie możemy ten mecz wygrać. Po sobotnim meczu w lidze miałem mieszane uczucia, bo albo zagramy z charakterem i zrobimy wszystko aby w finale odegrać się na Legii albo oddamy finał bez walki. Rozum skłaniał się do drugiego rozwiązania a serce do pierwszego.

Rozum po raz kolejny (niestety) miał rację.

Wiem gdzie się znajdujemy i jakim składem dysponujemy i to jest smutne. Mieć świadomość, że gówno możemy zdziałać chociaż chciałoby się aby w końcu nastąpił cud i lepsze jutro.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując