Cytat:
|
Przyjdz na spotkanie SKWK i wyraż swoją opinię. A najlepiej wstąp do SKWK i zgłoś swoją kandydaturę na stanowisko prezesa SKWK, znajdz podobnych do siebie jeszcze kilkudziesięciu i jako zarząd będziecie mogli wygłaszać inną opinię.
|
Tak i i moje bledne spojrzenie zostanie mi wytlumaczone recznie. SKWK powinno wyglaszac opinie kibicow nie kilku,kilkunastu osob z wspomnianego zarzadu. (jakie ten zarzad ma poparcie wsrod ogolu kibiców?) Dlatego dla udzialu w SKWK tez spasuje.
Cytat:
|
zrozum że nikt nie brał i nie będzie brał pod uwage zdanie napisane w internecie. Tym bardziej gdy wyrażane jest one z palców gości, którzy nigdy nie byli na stadionie Wisły, a takich na tym forum jest mnóstwo.. typowi livescorzy. Zresztą przez internet to mozesz sobie buty kupic, a nie dyskutować na tak poważne sprawy
|
To dlaczego mam brac pod uwage np. Twoje zdanie. Nie znam Cie, jestes tylko kolejnym userem. Oprocz opisanych przez Ciebie livescorerow jest tu masa kibicow z krwi i kosci i wtym momencie ich obrazasz. Poza tym sam tu piszesz co jest paradoksem w swietle Twojej wypowiedzi.
Co do livescoerow, piknikow itd.itp. - 24 tys kibicow na Legi - fajna byla atmosfera?, bo wiesz wiekszosc to byli wlasnie Ci znienawidzeni kibice. Ich pieniadze za bilety nie smierdza... chcesz odciac to zrodlo finansowania skreslajac tych kibicow poprzez ignorowanie ich zdania wychodzacego spod klawiszy kompa?
Czy dacie temu klubowi ekonomicznie tyle co oni? Czy nie warto rozwazyc opini internetowych jesli sa tego warte?
Cytat:
Na pewno nie po to żeby podjechali pod dom Cupiała i zapytali "ej, Boguś, co tam?"
(Ty to masz jakieś chore wyobrażenia że nie wiem.. SKWK wyśle emaila do Cupiała i ten zaraz zrobi tak jak jest w nim napisane, albo przedzwoni do niego i spyta co ma zamiar zrobić..)
|
Dlaczego robisz tutaj farse i opisujesz niby moje chore wyobrazenia? Od poczatku pisalem o pismie. Z protestem mogliscie dotrzec do wlodarzy, siedli z wami do stolu to co z pytaniami o przyszlosc klubu już nie da rady.? Przypomne Ci, że nie odpowiedzialeś co zostało ustalone w sprawie postulatu 9 i 10 protestu. Odpusciliscie? Bo wielu moze sie czuc delikatnie oszukanych, C dostalo co chcialo a klub...jakos to bedzie.
Cytat:
|
Nikt bo my nie walczymy o utrzymanie. Nie dramatyzuj jak Stanowski z weszlo.
|
8 kolejek do konca 9 pkt. od Podbeskidzia i 4 ostatnie mecze w plecy, rzeczywiscie sczyt formy i na ogon ligi patrzymy z gory. Stanowski raczej nie ubolewa z tego powodu jak ja.
Cytat:
|
Też chciałbym rok w rok by piłkarze grali w Lidze Mistrzów. SKWK też by chciało by Wisła grała w LM, by była najlepsza, by zdobywała rok w rok mistrzostwa.. ale niektórzy mają wyobrażenia że w SKWK to zli ludzie z Kałuży, którzy chcą zniszczyć Wisłę, dlatego robią co mogą by promować klub, zapraszają dzieciaków na trybuny, oferują darmowe bilety dla młodzieży, organizuje spotkania w szkołach.. i można wymieniać.
|
Ja mam mniej ambitne marzenia. Mianowicie plan na rozwoj realizowany krok po kroku.
Chwala Wam za to co robicie, oprawy, dzieciaki itd. Naprawde godne pochwaly.
Ludzie nie uwazaja Was za zlych tylko za czasem oderwanych od rzeczywistosci i widzacych drzewo a nie las. Innymi slowy kibicom zalezy tez aby tenn klub byl silny a nie zeby tylko bylo gdzie pokibicowac na swoich warunkach.
Cytat:
Ale musisz zrozumieć że SKWK to nie jest Barcelońskie socios.. gdzie członków jest kilkaset tysięcy i płacą składki na klub.
Jakby wszystko od SKWK zalezało to Wisła już dawno grałaby w finale Lidze Mistrzów.. bo chcą tego tak samo jak Ty, ja i inni.
|
Nie wszystko od Was zalezy ale mozecie zrobic znacznie wiecej i to bez pieniedzy a poprostu wychodzac poza schemat. Jak widac po protescie byliscie w stanie zmusic klub do rozmow na temat jak powinno sie traktowac kibicow, jestem swiecie przekonany ze udaloby sie wam rowniez naklonic rzadzacych do rozmow na temat przyszlosci Wisly.