MatMario napisał(a):

A multiroom i dekoder w cenie?
Z tego miejsca pozdrawiamy wszystkich którzy połakomili się na super promocję za 99 zł bo takiej nie będzie.
Jechałeś prosto z mostu, chce to, to, to czy jakoś inaczej? Najwidoczniej dają dobre warunki w pierwszym tel. żeby mieć czas na wszystkich klientów.
|
O multiroom nie pytałem, bo nie jestem zainteresowany. Odnośnie dekodera to zastanawiałem się nad tym ale z tego co czytałem mają tam niezły burdel sprzętowy dlatego postanowiłem jeszcze przez rok przecierpieć na swoim rzęchu - natomiast nie wydaje mi się, żeby był z tym jakiś problem.
Co do rozmowy to oczywiście teatrzyk - pierwsza oferta do bani, konsultantka udaje, że to dobra oferta ja udaje wielkie oburzenie, później obowiązkowa rzecz czyli rozmowa z przełożonym i jest, ta jedyna i wyjątkowa

.
Jak najbardziej odniosłem właśnie takie wrażenie, że szybko chcą się uwinąć z wypowiedzeniami i to nie tylko ze względu na ich ilość ale to, że odczytywanie tych wszystkich formułek trwało jakieś dobre 10 minut. Cała rozmowa trwała jakieś 30 minut