Szpen napisał(a):
|
po co, człowieku, po co? jaki byłby cel? Kim jest dla nich Polski prezydent?
|
Prezydent Kaczyński był osobą, która w 2008 roku nadepnęła Rosjanom boleśnie na odcisk. Czy to nie jest wystarczający powód, by dać nauczkę potencjalnym następcom: "wara od naszego rejonu wpływów"? Tylko totalni ignoranci uważają że "historia się już skończyła" i żyjemy w świecie pełnym szczęścia i radości.
Szpen napisał(a):
a umiesz to udowodnić? Masz dowody? Skrzynki, rozmowy z kabiny twierdzą co innego.
a umiesz to udowodnić? Masz dowody? Skrzynki, rozmowy z kabiny twierdzą co innego.
|
Ja nie muszę i nie mam żadnych możliwości by 3 lata po katastrofie lecieć do Smoleńska i szukać dowodów.
Od tego została powołana komisja Millera, by zbadać wrakowisko, wrak i wykluczyć takie rzeczy jak zamach, awarię samolotu, wybuch oparów.
Proszę mi więc znaleźć w Raporcie Millera i zacytować:
- kiedy i w jaki sposób został przebadany wrak, w szczególności pod kątem awarii silników, systemów nawigacyjnych
- kiedy i w jaki sposób został przebadany wrak samolotu pod kątem obecności materiałów wybuchowych w celu wykluczenia teorii zamachu
- kiedy i w jaki sposób zostały przeprowadzone sekcje zwłok ofiar katastrofy, w szczegolności pod kątem obrażeń typowych dla wybuchów
Wypadki lotnicze się
bada, a nie zakłada jakąś teorię i pod nią dopasowuje całą resztę. A gdy odczyty np. TAWS lub FMS zaprzeczają teorii, to się je dostosowywuje, ignoruje lub zakrywa zielonym prostokątem.
Szpen napisał(a):
|
Ja wiem, że chciałbys miec Polske od morza do morza,
|
Szpen napisał(a):
|
zejdź na ziemie, albo idź sie chociaż przejdź na dwór i wygrzej na słońcu.
|
Jak widzę, jednak zdecydowałeś się kontynuować tu swą życiową misję :(
Szpen napisał(a):
|
bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe.
|