Szpen napisał(a):

|
"Szpeniu, nie zawiodłem się na Tobie. pisać o bredniach, najpierw trzeba udowodnić że oponent pisze brednie." stawiając takie tezy, raz, że się ośmieszasz, to dodatkowo odechciewa się z Tobą jakiejkolwiek dyskusji.
|
Drogi Szpeniu, można było być pewnym, że zabawisz ludzi na forum. Najpierw "niezgrabnie" cytujesz moją wypowiedź, ktorej oryginał wygląda tak:
Cytat:
|
Nie wystarczy Panie „kopi i w ryj” pisać o bredniach, najpierw trzeba udowodnić że oponent pisze brednie.
|
Potem
kolejny raz nie odnosisz się ani do moich wypowiedzi, ani do swoich poprzednich "przemyśleń", z których wynika np że cytujac wypowiedzi prokuratury czy też Millera cytowałem "materiały z jedynie słusznej strony" (!).
Na końcu piszesz że to ja się ośmieszyłem i mieszałem faktami. Jako część artystyczną masz przygotowaną rozrywkę intelektualną polegającą na rozwiązaniu testu. Do skompletowania swojego żałosnego wystąpienia brakuje Ci już tylko, byś zaczął tu wdrażać swoje życiowe motto:
Szpen napisał(a):
|
bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe.
|
Szpen napisał(a):

czytając twoje mieszanie faktami, składanie kliku wątku w jeden oraz milczenie nad faktami zastanawia mnie co myślisz, czy to był zamach:
a) zorganizowany przez rząd rosjan
b) zorganizowany przez rząd Polaków
c) zorganizowany wspólnie przez rząd Polski i rosyjski?
d) zorganizowany przez NATO
e) Niemców
f) Bóg wie kogo ...
|
Panie "kop i w ryj", a nie przyszło Ci do głowy:
g) służby rosyjskie
h) awaria samoloru
i) wybuch oparów paliwa w skrzydle
j) terroryści nie zwiazani z żadnym z w/w?
Kolejność dowolna.
Może w podobnej konwencji odpowiesz, czy trotyl znaleziony na śródpłaciu tupolewa, siedzeniach oraz pasie bezpieczeństwa znalazł się tam bo:
a) Macierewicz będąc w Smoleńsku złośliwie podrzucił fragmenty trotylu by było "na ruskich"
b) w Smoleńsku toczyły się ciężkie walki z udziałem trotylu, do dzisiaj obserwuje sie samoistne wybuchy w tamtych okolicach z powodu natężenia trotylu w glebie i powietrzu
c) na śródpłaciu samolotu często latali polscy żołnierze wracający z Afganistanu
d) Rosjanie obmyli wrak i pasażerów trotylem zaraz po katastrofie w celu odkażenia
e) trotyl był w paście do butów i wędlinie, a jak wiadomo część pasażerów mogła mieć wypastowanie buty lub jeść kanapki
f) na samolot spadły fragmenty księżyca, gdzie podobno nasi eksperci też już mogą wykryć trotyl
Szpen napisał(a):
|
odechciewa się z Tobą jakiejkolwiek dyskusji
|
I to jest być może wskazówka, by kolega Szpen mógł uratować choć trochę honoru