MatMario napisał(a):

Ej no żart.
A poważniej to stawiam albo na jakiegoś czosnka, 7egioniste lub innego potrzaskanego na umyśle.
Zarzeczny to pajac, teksty słabe, a wstawki o tym jakim jest ogierem to słabej jakości fantastyka.
|
oj tam
to nie wiesz, ze jesli chcesz byc w warszafce ogierem wystarczą pieniadze i choć troszke znany ryj ? Mozesz wygladac jak koza wazne ze cie ktoś zna etc.
a co do pisania ze weszło straciło wiarygodność to mozesz Dariok dac jakis przykład?
To że jest duzo lukrowanych newsów nie znaczy ze .......ą bzdury, no ale jak ktoś sobie wbije ze Wisła gra źle przez weszło to nie przegada.
I nie rozumiem tez tego ze portal ma m.in sponsoring buka? Twój tekst brzmi jakbys im czegoś zazdrościł.
Jak masz własny rozum to wiesz co czytać czego nie czytać gdzie wchodzić gdzie nie, wiec jeśli nie pasuje Ci tak bardzo ten portal po co wogole o nim piszesz i na niego wchodzisz?
Jak zaczełą sie afera z wyborcza to zrezygnowałem z wchodzenia na ten portal i juz kompletnie o tym zapomniałem i jest mi z tym dobrze. Jak Ci nie pasi weszło to radze po prostu o tym zapomnięc, no chyba ze tak bardzo przejmujesz sie tym co tam jest smarowne.
Najśmieszniejsze jest to ze ostatnimi czasy piszą gorzką prawde o Wiśle, ale niektorzy po prostu nie chcą jej do siebie dopuścić