Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2013, 00:54
Ostrzegam wszystkich ponownie, kibiców Wisły oraz pana Cupiala - konsekwencje akcji pana Cupiała pt. Bednarz i jego rewolucja jeszcze się nie dokonały. Podziwiam waszą wspólną naiwność i beztroskoć czy nawet bezpodstawną zarozumiałość. Do końca ligi Wisła prawdopodobnie może jeszcze zgubić nawet 24 punkty a przykładowe Podbeskidzie może je zyskać. Uwierzcie mi, Wisła naprawdę może zgubić te 24 punkty, co widać w każdym meczu i nie zasłoni tego zastępczy krzyk Bednarza na Bońka czy tłumaczenia bezradnego Kulawika. Ten duet firmowany przez pana Cupiała( wcześniej Bednarz z Probierzem ) dokonał już niemożliwego przy 3 budżecie ligii, a teraz prawdopodobnie dobije nawet ducha Wisły.

Liczę, że PAN CUPIAł ma świadomość wreszcie, że tu i teraz nie chodzi o nierealne puchary i zabawę ( kiedyś o ironio o LM) - że, tu chodzi o życie Wisły w ekstraklasie, jak nie teraz jeszcze to na 1906 % w przyszłym sezonie.W/g mnie natychmiast należy skończyć z tym dobijaniem Wisły Bednarzem i jego personami , bo zamiast mieć rekord 33 tys kibiców w abstrakcyjnym finale PP z Legią, możemy mieć ten rekord w ostatnim i realnym meczu tego sezonu - o być albo nie być dla Wisły w ogóle. Usunięcie od Wisły łysego pseudopotaniacza i paru jego zwolenników z RN TF to nakaz chwili, bo już teraz te złe rozwiązania kosztują pana Cupiała i Wisłę więcej niż Valckx z Petrescu i Maaskantem razem wzięci, a za chwilę mogą kosztować cały dług Wisły utopiony w 1 lidze. Bo aby tego uniknąć potrzeba 22 nowych piłkarzy z sensem i niezarażonych wirusem śmierci Wisły przez Bednarza, a to jest koszt XXXL razy większy od pseudo oszczędności Bednarza, oczywiście jeśli słowa pana Cupiała o pucharach nadal są aktualne i prawdziwe.

PS. Panowie Bednarz z Kulawikiem - gdzie wasze podanie się do dymisji w trybie natychmiastowym ?. Zwłaszcza panie Bednarz, bo do pana nie mam żadnego szacunku, choćby takiego jaki mam do pana Kulawika, zasłużonego dla Wisły pilkarsko bynajmniej.
Nawet Smuda dziś o pólnocy wydaje się tutaj zbawieniem, przy tym duecie śmierci dla Wisły. Dość nieudacznictwa Bednarza i tolerowania oraz firmowania jego dziadostwa przez pana Cupiała. Nikt nie da rady z Wisłą, Smuda czy nawet inny kompetentny trener, przy nieodpowiedzialnych rządach Bednarza w Wiśle, akceptowanych przez niestabilnego w działaniach, pana Cupiała.
Ostatnio edytowane przez kot : 18.04.2013 o godz. 01:55.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując