Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2013, 21:46
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Ale chłopie o czym ty mówisz Jakich swoich Gość w żaden sposób z żadną partią jest nie związany (z tego co się orientuję nigdy na PiS nie głosował, zawsze jakieś Marki Jurki, albo inne wynalazki jeżeli już). Nota bene nigdy w IPN nie pracował (nie udało Mu się dostać). Jego jedyną "winą" były te trzy publikacje w czasopismach wydawanych przez IPN. To wystarczyło tej suce, aby Go skreślić pomimo Jego kwalifikacji. Poza tym do cholery to nie jest prywatna firma, czy urząd jakiś, aplikował na państwową uczelnię, na naukowe stanowisko. Do cholery w jego publikacjach nikt nie mógłby Mu zarzucić jakiejkolwiek stronniczości i braku obiektywizmu.
Idelanie pokrywa się to z tym, co napisałem w temacie smolenskim. Wystarczy odrobina "nieprawomyślności" (a tu wystarczyły 3 publikacje w IPN!), by móc mieć problemy z kontynuowaniem swojej kariery naukowej.

AS82 napisał(a):
..
Nie róbmy polityki, jedzmy szczaw!

https://pl-pl.facebook.com/JedzmySzczaw

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"