Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Krociak
Junior Member

Od: 08.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2013, 13:57
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Niezaleznie czy był kupiony czy nie, czy raczej obrazem poziomu naszego sędziowania, pytanie do warszawiaków, czy czujecie satysfakcję po takim zwycięstwie?

Szczerze - zwycięstwo cieszy i przy końcowym wyniku kamień spadł mi z serca ale pełnej satysfakcji nie mam, właśnie przez te błędy. Ba, nawet bardziej bym się cieszył jakby pierwszej bramki nie uznali bo sądzę, że mecz byłby ciekawszy i Legia bez sędziów też by sobie sama poradziła (bez napinki).

Tylko przyznaj sam, jakby te błędy były w drugą stronę, to nie cieszyłbyś się ze zwycięstwa?

I moja subiektywna ocena co do ręki Jodłowca...
Karny powinien być, niby piłka przypadkowo nabiła rękę Jodłowca ale po chwili on sam wybijał piłkę z pola karnego. Czyli bądź co bądź odniósł korzyść bo piłka spadła mu przy nodze.
Mało tego, patrząc z perspektywy czasu to nawet lepiej jakby gwizdnął tą jedenastkę. Może nawet byłby z tego gol ale przypomnijcie sobie, że była to sytuacja przy wyniku 0:2 a nie 1:2.
Nie wiadomo czy później strzelilibyście drugą bramkę czy też wynik pozostałby taki sam do końca meczu. Jedynie zyskalibyście tylko 2 dodatkowe minuty na odrabianie strat względem bramki Sikorskiego.
Odpowiedz cytując