Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2013, 10:34
Troche dziecinada jak dla mnie. Powinno się trzymać fason i klase zawsze i tym wygrywać. Nie zniżać się do poziomu prymitywnego środowiska piłkarskiego (choć może czego ja wymagam skoro Bendarz stamtąd się wywodzi). To klika, banda układów, układzików, wzajemnych powiązań, ......arzy i prostaków. I tyczy się to zarówno zawodników jak i działaczy, dziennikarzy czy sędziów. Naprawdę ich poziom moralno-etyczny jest bardzo często żąden, więc bardzo proszę żeby Bednarz nie angażował tego klubu w połajanki w tym gronie.
Dla mnie najlepsza jest ignoracja, zachowanie klasy i wydanie stanowczego oświadczenia. A wygrać z nimi na boisku już w następnym sezonie.

Obawiam się też, że Bednarz wyczuł sposobność jak zdjąć z siebie i Cupiała część ciężaru i krytyki ze strony kibiców, mediów za obecną sytuację w Wiśle. Tak jak Bednarz jest zderzakiem Cupiała i wszyscy walą w niego zamiast tego wyżej, tak sędziowie mogą stać się sprytną wymówką za obecne wyniki Wisły.
A co do Boguskiego to niestety się trzeba zgodzić. Nie można nikogo obrażać, ale to co on prezentuje od pewnego czasu to jest dramat. Wyobrażacie sobie, że piłkarz, którego siła fizyczna, dynamika itp jest na takim poziomie jak jego, jedzie na testy gdzieś do Premierleague albo Bundesligi ? Przecież mogliby się pomylić i zaprosić na zajęcia juniorów.
Ostatnio edytowane przez nesta : 16.04.2013 o godz. 10:37.
Odpowiedz cytując