Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2013, 09:58
Zachowanie Bednarza jest zachowaniem Bednarza - wymagać cudów po nim nie można. Zachował się standardowo czyli 'krótko' i emocjonalnie.

Inną osobną sprawą jest sędziowanie które jest fatalne. Dodanie jednego sędziego pogarsza jakość arbitrażu - jak to racjonalnie wytłumaczyć? Niech Boniek zajmie się sobą i własnym folwarkiem sędziowskim a my zajmiemy się własnym szrotem. Póki co jest po 'Polsku' czyli Boniek wytyka Wiśle słabość a Bednarz wytyka PZPN brak profesjonalizmu.

Następna kwestia - kto będzie chciał inwestować w piłkę skoro mężowie zaufania czyli arbitrzy mylą się jak dzieci? Który sponsor lub właściciel umoczy (dosłownie) miliony tylko po to by sędzia powiedział - sorry źle się ustawiłem, jestem amator.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując