Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2013, 07:39
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nie ,to sie nazywa inaczej a mianowicie : antyklerykalizm
Niestety, według Twojej definicji to już jest katolikofobia

Co do kościoła ,to nie są spiski , tylko smutna prawda o tej organizacji .
O, a tu jest jeden z jej objawów...Wszędzie spiski i "smutna prawda" o tej tajemniczej "organizacji".

Do czego sie mam odnosić ,że jakiś dziennikarz nazwał coś rusofobią ? Jak dla mnie te działania nie mają tła rusofobicznego , po prostu jedni odpowiadaja drugim pięknym za nadobne.
Jaki dziennikarz? Rzecznik Ministerstwa Spraw Zagranicznych Federacji Rosyjskiej Aleksandr Łukaszewicz. Czyli oficjalne stanowisko Rosji. Nie zgadzasz się z tym stanowiskiem ?

A jak skomentujesz słowa Bondarienki i tekst zaproszenia na "okrągły stół" ?
"Rusofobia była i pozostaje podstawowym instrumentem w kontaktach Warszawy z Moskwą"

Ponieważ od 3 lat za politykę zagraniczną Polska - Rosja odpowiadają prezydent Komorowski z premierem Tuskiem, czy potwierdzasz ich rusofobię? Przecież Boniarienko to Dyrektor Centrum Rosyjsko-Polskiego Dialogu i Porozumienia, powołanego przez Komorowskiego i Miedwiediewa w 2010 r..On chyba nie może się mylić?

EDIT

York09, jak Ty skomentujesz rusofobiczną politykę zagraniczną Tuska i Komorowskiego?
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 16.04.2013 o godz. 07:44.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"