Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2013, 22:11
krwawy napisał(a):Wyświetl post

To nie było zagranie ręka przypadkowe nabicie i to przez naszego zawodnika.
Ale po co dyskutujesz z towarzyszem G.Przecież on nawet przepisów nie zna bo po co
Rękę można było odgwizdać, można było i nie odgwizdać.Ciężko stwierdzić czy był to przypadek czy nie - raczej przypadek ale jak dla mnie ten przepis jest chujowy(i nie chodzi mi tu że akurat to się obróciło przeciwko nam).
Powinno być - przy ciele , nie ma karnego, machanie łapami(nawet instynktowne), jest karny ale mniejsza z tym

Ogólnie to zastanawia mnie jedno, czy to my mieliśmy przebłysk czy Legia jest aż tak słaba bo gdyby tak człowiek nie wiedział którzy walczą o mistrza a którzy o nic, którzy prowadzą jakąś tam politykę transferową, a którzy jej nie prowadzą, no i którzy którzy mają wszystko płacone a którzy nie mają - to stwierdził bym że to drużyna w czerwonych koszulkach jest tą na pierwszym a nie na 12 miejscu.

Ogólnie niezły mecz, fajnie też na trybunach ale fenomenu tych .......onych achtungów to nigdy nie zrozumiem.Może jestem za stary ale dla mnie to jest gorsze niż trąbki,klaskarki i wuwuzele razem wzięte -ale się nie znam
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując