AS82 napisał(a):

|
Pewnie mag Kulawik wstawi do skladu Gargułe , a Sarki znów zacznie na ławce...
|
A co takiego pokazał Sarki?
Pół roku temu domagaliście się Quioto, wcześniej mieli nas zbawić "młodzi Polacy", przed nimi Rioz miał wciąganąć ligę nosem. Zawsze "ten kto nie gra, ten jest dobry", bo jeszcze nie dostał okazji żeby zademonstrować na boisku
dlaczego siedzi na ławce.
Każdy kolejny trener jest głupi, bo sadza jakiegoś "asiora" na ławce.
Na przyszłość jak będziecie się zastanawiać "dlaczego nie gra X" mam dla was gotową odpowiedź: "najprawdopodobniej dlatego, bo jest chujowy". Zwłaszcza, jeśli przed przyjściem do Wisły był przez rok bezrobotny.
FraMat napisał(a):

|
Niech więc raz Sarki wejdzie od początku na cały mecz i zmusi nas do przyznania, że jest kiepski.
|
Zasada jest prosta - to on ma udowodnić trenerowi na treningu że jest wystarczająco słaby, a nie kibicom podczas meczu. Stawiasz wszystko na głowie.
Mają grać najlepsi w danym momencie.
Quioto i Rioz też sprawiali wrażenie. Niektórzy do teraz wierzą w Sikorskiego. Tylko co z tego? Mamy się osłabiać tylko po to żeby ktoś sobie uświadomił, że nie pomylono się co do łamagi "X" w poprzednich kilku klubach?
AS82 napisał(a):

|
Nie wiem czy asiora ,ale można mu dać szanse gry od początku i to najlepiej w srodku pola . Co pokazał Sarki ? A co pokazał Garguła przez ostatnie dwa lata ?
|
Ja .......ę. Znowu z tymi szansami. Co to niby jest? Fundacja "Mam życzenie"?
Niech mnie też dadzą szansę! A co...
Ale widzę, że niektórzy nigdy się nie nauczą.
Od czasu kiedy Legia zremisowała u siebie z Bełchatowem - raczej nie.