Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2013, 12:02
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Nie zamierzam się tu napinać,ale jak czytam takie farfocle to mam ochotę puścić pawia... Ty się człowieku żalisz, chwalisz czy USPRAWIEDLIWIASZ ? W ogóle powinieneś w załączniku wrzucić zwolnienie L4 ... Zuch chłopak -nie będzie ,-nie żałuję , -nie spinam się, pewnie jeszcze korciło napisać -nie mam pieniążka... ale wstyd-30zł w końcu nie mieć !!! Jeżeli traktujesz ten mecz jak mecz z Piastem to powiedz: byłeś na meczu z Piastem ? Bo skoro tak to dlaczego nie będziesz na meczu z Legią ? Traktujesz je przecież na równi... Rozwiązanie zagadki ............ nie byłeś ani na meczu z Piastem ani z Pgonią ani z Legią nie będziesz !!! TaaaaDaaaaaammmmm..... Taki z ciebie kibic kozak moderator !!! Miłego oglądania w TV .
Jednak się spiąłeś...
Nie odczytałeś kontekstu. Wczesniej ktoś napisał
Cytat:
Milo bedzie zobaczyc twarze ktore widze raz na rok(,one sa specyficzne) czyli na meczu z L i jeszce w derbach ale im ten mecz wypadl z kalendarza.
Nie zapomnijcie zabrac aparacikow zeby cos na fejsbóka wrzucic!Do zobaczonka !
Nie będę na meczu z Legą, bo pracuję w tym czasie.
Wiesz...sa tacy ludzie w Polsce, którym rodzice nie dają pieniążków i trzeba samemu utrzymać rodzinę. A dlaczego piszę? Bo na siłę mógłbym się z pracy zerwać (jakim kosztem?) ale nie będę tego robił dlatego, że Legia przyjeżdża....
Na meczu z Piastem mogłem być, byłem. I nie dla Piasta ale dla Wisły.
Trzymajmy się priorytetów.
"Nie spinam się" znaczy: dla mnie przyjazd Legii znaczy tyle samo, co przyjazd Piasta, A niestety są tacy, co na meczu Wisły zjawiają się wtedy gdy przyjeżdża Legia, czy Amica.

No, ale miło, że ktoś na forum dba o morale moderatora.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując