Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2013, 19:50
Szpen napisał(a):Wyświetl post
a co za różnica pod czyimi rządami? dowód to dowód. masz dowód to idź. gwarantuję Ci, że jeśli dowód będzie prawdziwy i wartościowy to i GW o tym napisze, a opinia publiczna zje Tuska i jego świte.

Tylko trzeba mieć dowód, a tego dowodu brak.
Pewny jesteś? Tu masz wyraźne kłamstwo Tuska, zaprzeczającego że 1 września planował z Putinem na molo jakąkolwiek wizytę w Katyniu, chociaż rzeczywistość była inna.. Czy ktoś go "zjadł" za to?

Cytat:
Podczas spotkania na molo rozmowa była dość krótka i głównie pokazywałem wówczas premierowi Putinowi, gdzie mieszkam, i trasę, którą często przebiegam jako jogger, pytaliśmy także siebie nawzajem, jak wygląda kwestia życia prywatnego w kontekście ochrony. Premier Putin m. in. powiedział, że jego ochrona siedzi u niego w kuchni, ja mówiłem, że ja mam zdecydowanie większy komfort, bo mam większą swobodę. (...) na tym się wyczerpała ta tajna rozmowa na molo zaimprowizowana przez nas tylko po to, żeby móc pokazać delegacji rosyjskiej, jak Sopot i Bałtyk wygląda z perspektywy mola (...)Ja wiem, że tych, którzy uważają, że polityka polega na konspiracjach, spiskach, zabójstwach i zamachach, ta wersja prawdopodobnie nie usatysfakcjonuje i ubolewam nad tym
Cytat:
Rzecznik przypomniał, że Katyń był tematem rozmowy premierów Polski i Rosji podczas ich ubiegłorocznego, wrześniowego spotkania w Sopocie. "Te ustalenia, te rozmowy, które miały miejsce w ten sposób się zmaterializowały" - dodał.
http://www.wprost.pl/ar/186260/Putin...ie-do-Katynia/

AS82 napisał(a):
Maciarenko do żadnej prokuratury nie pojdzie z 2 powodów : po pierwsze wie ,że by sie ośmieszył ,roztaczając brednie w które sam nie wierzy , po drugie jemu nie zależy na wyjaśnieniu czegokolwiek, on chce ten temat maksymalnie zamulić,mnożyć hipotezy czasem ocierające się już o szaleństwo ,byle ten temat trwał w nieskończoność.
Warto by było najpierw trochę się działalnością Zespołu Parlamentarnego zainteresować, zamiast pisać tego typu androny. Nie wiem czy wiesz, ale Macierewicz i jego zespół dość regularnie przesyła materiały, analizy i pisma do prokuratury.

AS82 napisał(a):
No widzisz , już prędzej bym kogoś postawił przed jakimś trybunałem za to ,że nie potrafi rozwiązywać problemów społecznych takich jak wlasnie:bezrobocie,sluzba zdrowia ,zadluzanie Polski ,ale przy obecnej ordynacji i w ogóle systemie partyjnym , nikt za nic nie odpowiada , nie ponosi nawet odpowiedzialności politycznej ,bo zamurowali się przy korycie i od 20 lat albo sa rządzie albo w opozycji.
Natomiast stawianie Tuska przed trybunał za to ,że się rozbił samolot we mgle ,to paranoja i igrzyska,które życia Polakom nie poprawią.
Powody ku temu są i wystarczająco Ci to uzasadnił już Kocur. Natomiast jakoś nie zauważyłem Twojego oburzenia na tym forum, gdy ugrupowanie Tuska złożyło kilka miesięcy temu wniosek o Trybynał Stanu dla Kaczyńskiego i Ziobry. Bo umoczona po uszy w korupcji Blida śmiertelnie się postrzeliła.

Lazy napisał(a):
Dość tych bzdur! Macie temat obok tam wyzewnętrzniajcie swoje potrzeby udowadniania sobie racji.

Może jednak nie wszyscy z nas są ekspertami od katastrof lotniczych?
Kolego,dopóki ludzie będą chcieli o tym dyskutować (a zapewne jeszcze długo), dopóty ust im nie zamkniesz. Temat jest na tyle ważny, że zasługuje na osobny wątek.

Choć pewnie nikt tu nie zajmuje się zawodowo piłką nożną i nie zarządza klubem piłkarskim, to tematy transferowe zazwyczaj aż kipią od emocji i racji. Bzdur jest tam co niemiara, ale jakoś nikt nie myśli by z tego powodu temat ograniczać. A tutaj? Są wypowiedzi merytoryczne, są także i takie jak ta poniżej:

Cytat:
to lepsze niz wszystkie bondy razem ! chociaż czekam i czekam na to kiedy antek odkryje motyw sterowania zdalnie samolotem z "komórki"
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując