Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2013, 15:00
york09 napisał(a):Wyświetl post
Polska powinna być krajem dla wszystkich Polaków
A mniejszości wara z Polski tak jak chce J. Kaczyński.
Polskie państwo powinno dbać o wszystkie grupy społeczne.
A Jarosław wywyższa tylko zwolenników PIS. Nawet życzenia Wielkanocne były do polityków i sympatyków PISu

Święte dziedzictwo Lechaczyli co santo subito
Jarek ego to ma, ale z marnego prezydenta męczennika nie zrobi...nie będe tu przez litość cytował osiągnięć wiecznie obrażonego na cały świat małego człowieka.

A mówią że patriotyzmem się nie powinno obnosić a mieć go w sercu a ten co drugie słowo "jaki to mój brat i ja i moja sekta"mają wyłączność na "patrionyzm"i to genetyczny wyssany z mlekiem nienawiści
Widzę drogi Yorku, że desant Twoich klonów się tu nie powiódł (SmutnyRomantyk, Jurij, eloelo) i postanowiłeś pod własnym nickiem z peba zarobić tu za wierszówkę

W Twojej wypowiedzi nie ma ani jednego argumentu do którego można się odnieść. Tylko paplanie i epitety, zero merytoryki:

"Jarosław wywyższa tylko zwolenników PIS"
"mniejszości wara z Polski tak jak chce J. Kaczyński"
"wiecznie obrażonego na cały świat małego człowieka."
""patrionyzm"i to genetyczny wyssany z mlekiem nienawiści"

Czy ten bełkot sam wymyślasz czy ktoś podsyła Ci wytyczne?

FraMat napisał(a):
chyba będę postulował u Rav'a wprowadzenie do Regulaminu możliwości bana za kretynizm i hipokryzję
Plus zapis dotyczący banowania troli powielających to samo po wszystkich forach i używających do tego kilku nicków.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"