Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2013, 09:21
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A powiecie mi co widzicie w HBO albo w Cinemax? Bo ja to kiedys mialem i jedno wielkie gowno na tym lecialo a Cinemax był dodatkowo za +20zł do abonamentu co mnie najbardziej smieszyło. Canal+ mi wystarczy tam tez filmow jest do pierona
Cinemax nie potrzebuję.
Do HBO się trochę przyzwyczaiłem, czasem coś tam obejrzę. Wkurza mnie, że za pakiet bez HBO i z multiroomem proponują mi cennikowo za 129 zł, podczas gdy teraz z HBO płacę 104.

Może to trochę naciągane co teraz napiszę, ale...: Lubię Boardwalk Empire, serial produkcji HBO. Chętnie zapłacę im za to, że wyprodukowali tak dobry serial, nawet jeśli niektóre odcinki ściągałem sobie przez net.

Po dzisiejszej "zmianie" oferty najbardziej mi się podoba pakiet comfort+, bo jest mini mini 39 zł i niech się bujają

Nadal, jak dla mnie, skandalem jest obowiązkowość C+ Film i C+ Film2 jeśli chce się pełny sport (Canal+ i Canal+ Sport). Niby tym, którzy płacą mało proponowany ma być mityczny pakiet "Ekstraklasa", tyle że poza wzmianką w liście do abonentów i wywiadzie nic o nim nie wiadomo.
Ostatnio edytowane przez rav : 12.04.2013 o godz. 09:26.
Odpowiedz cytując