Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2013, 08:17
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Kompletnie nie rozumiem tego "narodowościowego" podejścia .... Sarki - zgadzam się że zrobił dobrą zmianę ale dlatego że ma czarną skórę ? a ja bronię Boguskiego bo jest Polakiem ? Nie !
dlaczego dobrze ze mu nie podał? Bo jak dobry pilkarz pod do słabego i ten s.......i raz i drugi to potem juz mu nie gra bo wie ze trzecim razem tez s.......i. A to s.......enie powoduje frustracje nie tylko u podajacego ale u reszty piłkarzy.

to nie podejscie narodowosciowe tylko fakty. Chłop Sarki który wszedł, wg. mnie jest murzynem bo ma czarna skóre i tak będe na niego mówił, bo tak wyglada. Jakbyś oglądał puchar narodow afryki moze bys zrozumiał co mam na mysli pisząc murzyn - tam były druzyny napakowane gwiazdami czarnego lądu ale nie potrafiły grać, bo murzyni nadaja sie tylko do biegania przed siebie a do myślenia i podawania jest biały. I dlatego ja wole murzyna niz białego na skrzydle - zebys mnie zrozumiał ,majac do wyboru Serba i Polaka biere Naszego, ale majac do wyboru Nigeryjczyka i Polaka biore czarnego bo on ma własnie ten element latającej muchy wokół głowy dzieki czemu jest nieprzewidywalny, czyli coś czego polak nigdy miał nie bedzie.A nieprzewidywalnoscia sie zdobywa sie miejsce na boisku ,zdobya sie bramki i wygrywa mecze.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując