Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2013, 20:39
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Twoja umowa obowiązuje ponad rok jeszcze?
Pakiety z umowy masz do końca umowy w tej samej cenie i nie musisz niczego zmieniać, chyba że chcesz.
Abonenci cyfry + musza zdecydowac o pozostaniu w nc+ lub wypowiedzeniu do końca miesiąca poprzedzającego miesiąc zakończenia umowy. Inaczej przechodzą po zakonczeniu tej umowy na umowę na czas nieokreślony bez żadnych upustów (jeśli dziś je mają - a mają, bo umowy na czas okreslony związane sa z jakimiś promocjami)

mam umowe do 31 sierpnia 2014 - tylko ze wtedy byly inne canal+ niz teraz- bo pozamieniniali - te famili itp - a mi zalezy zeby miec caly pakiet CANAL + - nawet Sport przeboleje ze nie bedzie - m glownie zalezy na ligach ; polskiej, hiszpanskiej, angielskiej i troche NBA ale w calosci - dlatego chce tych 6 pakietow Canal plus - tylko czy to co piszesz jest prawda ?/ bo ja szczerze watpie zebym rok zostal na pakiecie prawi takim jak teraz Oni chca opchnac nam za 119 -99 ..a place 71 z.l ........od czytania wszystkich komentarzy mam juz metlik - i juz sie pogubilem - pisza cos o 19 kwietnia - ze trzeba sie zdecydowac- albo nowa umowa albo pozegnanie ...i tego nie wiem, a nie przyszlo nic- ani list, ani telefon ....i nie chce zobaczyc pozniej faktury na 120-190 zl w mysl zasady - nieznajomosc prawa nie zwalnia od sytosowania sie do niego, a nie jest tajemnica ze nC+ oszukuja na kazdym kroku
Odpowiedz cytując