Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2013, 20:36
szprotson napisał(a):Wyświetl post
dobrze ze mu nie podał,bo nakładką to cięzko taką piłke uderzyc.(wcześniej jak Mały strzelił bramke tez miał zagranie do dzikiego i ...też mu nie zagrał) Przypadek ? Nie sądze. Ja sie nie dziwie takiemu Ilievowi ze mu nie che zagrać, skoro wie ze i tak odbije sie jak od drewna i przepadnie. A co jakby mu dograł na piłke stykową? Wtedy tez dziki odstawi nóżkę..
Mam wrażenię że mówimy o innej sytuacji..... Poprostu szli dwóch na jednego ... nie rozumiem stwierdzenia że "dobrze że mu nie podał" dlaczego dobrze ? bo straciliśmy szansę ... ? Obiektywnie to Iliev chyba chciał podać ale obrońca bardzo sprytnie odcinał Boguskiego od podania ... dobry piłkarz znalazłby jednak miejsce. Tak w ogóle to chodziło mi o to że fakt iż Boguski nie strzelił bramkę to nie tylko jego wina

szprotson napisał(a):Wyświetl post
kiedyś były teksty ze lepiej mieć średniego polaka niz średniego obcokrajowca
Ja powiem tak.
Lepiej mieć słabego murzyna niż średniego polaka. (nie mówie o11 murzynach tylko o 1 czy 2)
Wczoraj murzyn wszedł do gry, murzyn wyśmiewany ze nie grał w piłke ileś tam lat, że seler na głowie i że w ogole masakra. I ten o to murzyn zrobił wiecej nieprzewidywalnych dla przeciwnika rzeczy niż np. taki Wilk przez całe życie.
Zaden z naszych aktorów nie ma w sobie ani nutki nieprzewidywalności która można zaskoczyć przeciwnika. ...
Kompletnie nie rozumiem tego "narodowościowego" podejścia .... Sarki - zgadzam się że zrobił dobrą zmianę ale dlatego że ma czarną skórę ? a ja bronię Boguskiego bo jest Polakiem ? Nie !
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując