Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2013, 09:29
Chyba najlepszy temat do tego aby podyskutować o tym co ZIKIT wymyślił w sprawie nowej organizacji ruchu w strefie A,B,P1.

Mocno biję się z myślami na temat proponowanych zmian. Ma to jakieś podstawy żeby działać, ruch na 100% się zmniejszy jednak biję się z myślami czy taki radykalizmy jest nam potrzebny. W chwili obecnej nie stwierdzam jakiegoś nadmiernego zatłoczenia pierwszej obwodnicy, wyłączenie sygnalizacji bardzo fajnie rozwiązało sprawę korków, idzie to płynnie, MPK w korkach nie stoi więc nie wiem jak oni chcą podnieść prędkość MPK o 30%.

Z drugiej strony jak czytam o dwukierunkowych ścieżkach rowerowych to mnie jasna krew zalewa i ten przykład jestem w stanie przerobić nawet na związki partnerskie. Najpierw było zróbcie ścieżkę, później zróbcie kontrapas a teraz pedalaże dostają dwukierunkowe ścieżki rowerowe...

Podsumowując, sam pomysł ok ale jaki jest sens jego wprowadzenia? Żeby jeszcze trochę ścieżek rowerowych, użytkowanych przez 7 msc w roku wyrwać?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując