Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2013, 10:19
AS82 napisał(a):Wyświetl post
BBudowniczy

Ostatnio jak lew broniłeś ,do spółki z Drozdem, transparentu "Katyń 1940 - Smoleńsk 2010" ,że niejako jest to bardzo trafne i wysumblimowane porównanie i ,że chodzi tu o uczczenie ofiar itd. ,
Nie przypominam sobie bym bronił jak lew jakiegoś transparentu,moja rozmowa dotyczyła stwierdzenia Drozda że "10 IV 2010 to data dla narodu polskiego równie istotna jak 10 IV 1940" i Twojego twierdzenia, że tych dat nie należy porównywać, bo m.in. winny katastrofie jest Kaczyński bo sam wszystkich wsadził w samolot i pognał do Smoleńska, a wogóle ofiar w "sztukach" jest mniej . Reszta Ci się chyba przyśniła.

AS82 napisał(a):Wyświetl post
tymczasem wczoraj na premierze obchodów smoleńskich, pojawił się także transparent :"Mord katyński 1940 - Mord smoleński 2010" - wytłumacz nam ,co tym razem poeta miał na mysli ?
Nie wiem, może najlepiej następnym razem tam pojedź i zagadnij kogoś kto niesie ten transparent? Mi się taki transparent nie podoba i raczej bym się z nim nie przechadzał, bo moje poczucie 80% prawdopodobieństwa, że tam był zamach to jednak nie 100%-wa pewność.

Przy okazji może Ty odpowiesz co z tym TAWS-em, bo eloelo się nie kwapi?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując