Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2013, 12:11
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No tak - zapomniałem, że wg Ciebie obecnie w Polsce wszędzie mamy specjalistów na najwyższym poziomie...

Nigdzie nie pisałem, że ktoś ma stosować "mój klucz" - dziwi mnie jedynie, że finansuje się antypolskie gnioty a filmowi o polskim bohaterze najchętniej by "ukręcono łeb". Widocznie nie na rękę niektórym pokazać prawdziwą historię Polski (przecież są tacy, co to wojnę domową widzieli w Polsce po II Wojnie Światowej).

O czym tu w ogóle z Tobą gadać, jeśli dla Ciebie nie jest skandalem, że dotacji nie dostaje film o "Roju"a dostaje go "Pokłosie"...

ps. Tu masz wypowiedź odnośnie tego "artystycznego cuda", które to dostaje dotacje bo ludzie zajmujący się przyznawaniem pieniędzy widzą w tym filmie potencjał... No ale Żebrowski też się pewnie nie zna. wis.la/jjd4w

Nie wkladaj mi w usta to czego nigdy nie powiedzialem...nie zaklinaj rzeczywistosci.
Bardzo bym chcial, zeby w Polsce powstawalo 500 filmow o temtyce historycznej, traktujacych o Polskich bohaterach, o ich heroizmie, odwadze, poswieceniu dla ojczyzny jednak w odroznieniu od ciebie zdaje sobie sprawe, ze nie moga wszystkie pomysly zostac zrealizowane...z roznych przyczyn. Dopuszczam rowniez mozliwosc taka, ze pewne pomysly nie zostana zrealizowane, bo bede "niewygodne" i przyjme argumentacje pod warunkiem, ze bedzie ona rzetelna, oparta na faktach i porzadnie udokumentowana a nie stanowila zbior banialukow pisanych pod teze. Mogl bys to w koncu zrozumiec, bo ja nigdzie nie bronilem zasadnosci decyzji o braku dotacji dla tego konkretnego filmu.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...