Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2013, 10:24
Szpen napisał(a):Wyświetl post
obecny!i
spocznij! to nie apel u Młodych Demokratów

w odróżnieniu od Ciebie i Tobie podobnych zdaję sobie sprawę, że na 38 milionów obywateli Polski zawsze znajdzie się jakaś szuja, k.utas czy inny obsrany oszukaniec. Ja to potępiami, ale i rozumiem, bo tylu nas jest, że zawsze się znajdzie jakiś skrzywieniec. Nie rozumiem natomiast szukania i dorabiania jakieś ideologii do wszystkiego, dorabianie nie wiadomo jakiej brody, szukanie wszelkiej maści układów itd.

Znów argument nr 1:

Cytat:
- "spisek, paranoja", czyli w przypadku gdy ktoś chce poznać prawdę, albo dostrzega nieprawidłowości lub coś nagannego lub ogólnie jako obywatelowi mu się coś nie podoba, i śmie wyrazić na ten temat opinię, wówczas dorabia się oponentowi gębę paranoika, który wszędzie węszy spiski
Tak jak ja to ciągle powtarzam: doszliśmy do momentu że za krzywe wysranie sie w kiblu przez kogoś, obwiniany za to jest Tusk czy inny nielubiany polityk. Popadamy w mega skrajności
Dokładka do argumentu: ośmieszenie przeciwnika, tutaj przypisanie mu że nawet "za krzywe wysranie sie w kiblu" obwinia Tuska, chociaż nie ma to nic wspólnego z faktami.

Cytat:
polane sosem ośmieszenia przeciwnika poprzez "Macierenkowanie", "oszołomowanie", "helowanie" i "magnesowanie"
kuba.j.g. napisał(a):
Ja ci ta prawde wyjasnie: Uklad zamkniety nie dostal dotacji...dostaly ja natomiast inne filmy, ktore wg jakiejs tam komisji, ktora sie lepiej na tym zna niz ty czy ja uznala, ze rokuja lepiej. Koniec piesni.
Doszukiwanie sie dziury w calym, ubierajac to jeszcze w slowo "prawda" to taka rzeczywiscie paranoja. prawda jest taka, ze film dotacji NIE DOSTAL!
Argument nr 1:
Cytat:
w przypadku gdy ktoś chce poznać prawdę, albo dostrzega nieprawidłowości lub coś nagannego lub ogólnie jako obywatelowi mu się coś nie podoba, i śmie wyrazić na ten temat opinię, wówczas dorabia się oponentowi gębę paranoika, który wszędzie węszy spiski
Kolego Szpen i Kuba, Wy naprawdę jesteście przewidywalni do bólu
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"