Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2013, 06:00
Trenerze Kulawik.

Z całym szacunkiem dla pana osoby jednak muszę to powiedzieć... zaczynasz mnie pan pomału w....iać. Zanznaczam że nie jestem zły na pana czy na grę naszego zaspołu, gdyż doskonale rozumiem w jakim jesteśmy obecnie położeniu. Nie wymagam niemożliwego.

Jednak w....ia mnie już ta bezbarwność i brak jakiegokolwiek celu pana podrózy.
Mogę sie domyślać że gra pan tak żeby nie przegrać, licząc że przekona pan wynikami prezesów i właściciela do swojej osoby. Brakuje pana stylu i odciśniętego piętna na własnej drużynie, nie ma niczego czym by mógł się pan pochwalić. Czasami zastanawiam się, czy bardziej boi się pan tego, że ma słabych piłkarzy, czy może tego, że prowadzi ich jeszcze słabszy trener.

Nic bardziej nie w....ia, niż porażka na własnym stdionie. Chcę żeby pan wiedział,że nie wymagam od naszej druzyny cudów i osobiście cieszę się z każdego punktu wywalczonego na obcym terenie .
Jednak na własnym stadionie wymagam żeby pan i ta cała pana banda robila wszystko by kasować komplet punktów a jeśli już nie dasz rady wygrać to chociaż mecz zremisuj.

W....ia mni pan tą swoją zachowawczą grą przy R22. Gdy patrzę na pana roszady w składzie, gdy słucham pana wypowiedzi przedmeczowych to zastanawia mnie jedno...
Czy pan jest przekonany do tego co robi i czy w ogóle rozumie swoje decyzje? Bo jak by pan nie kombinował to zawsze wygląda to tak samo...druzyna swoje a pan swoje. Jeśli nie potrafi pan zaskoczyć czymś własnych wyrozumiałych kibiców, to czym pan chcesz zaskoczyć przeciwników?

Z wyrazami szacunku.
W....iony...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując