FraMat napisał(a):

Jesli widziałeś fajny mecz w naszym wykonaniu to gratuluję optymizmu. Parę klepnięć na jeden kontakt to nie jest dużo gry na jeden konyakt.
Chrapek dobry mecz? Kolejny raz gratuluję różowych okularów. Dno i wodorosty. Bezbarwność.
To Piast chciał grać, to Piast był agresywny przez cały czas, to Piast cisnął poza chwilami gdy naszym udawało się przejść przez pole karne więcej niż trzema-czterema piłkarzami, to Piast prawie nieustannie znajdował się na naszej połowie. Moze i sytuacji miał Piast niewiele, ale to Piast zdominował środek pola z czego wzięło się całe zło, Kto tego nie widzi, ma różowe okulary z kokardkami.
I jeszcze: kolejny raz zaczyna się n tym forum mądralenie tych którzy (ponoć) na meczu byli i wytykanie krytykującym, że na meczu nie byli.
Ciekawe skąd ta wiedza?
A może chęć popisania się? No bo jak nie ma argumentów, to trzeba dowalić o tym, kto jest lepszym kibicem.
ps.
Posta wysłałem o 19:56
O ktorej skonczył się mecz?
Nie zdziwiłbym się gdybyś po mnie jechał, jesli napisałbym posta o 19:10. A nie mieszkam w Hucie czy na Bieżanowie
|
Widzisz, gdzie 2 Polaków tam 3 opinie. Jest zle i jesli Cupial czegoś nie zrobi to z pewnością nie będzie lepiej.
Wg mnie dzis mimo tego wyniku było stosunkowo dobrze (lepiej niz z Lechia), były akcje i walka a tego obecnie jedynie wymagamy od Wisły. Gdybyśmy nie przegrali, gdyby Pareiko nie puścił pierwszej bramki to na farum byłyby całkowicie inne opinie.
Ps. Jesli byłeś na meczu to chwała Ci za to.