Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2013, 22:17
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Smutny romantyku, czy raczej żałosny frajerze, mółbyś wkleić od razu linki do swojej wypowiedzi na innych forach?
A ja dostrzegam pozytywy, jest postęp, jest postęp Romantyk nauczył się już zmieniać niektóre słowa w swoich zdaniach

Mims (?) z forum peb napisał(a):
Przykład wydatków PiS też jest bezsensowny manipulatorze - dziwnym trafem zadłużenie krajów całej UE wzrosło, a nie tylko Polski i zaczęło się to dziać od 2007 roku ( kryzys ) - ofc ty powiesz, że to zbieg okoliczności, jak każdy (nie)wprawny manipulator.
SmutnyRomantyk napisał(a):
Przykłady wydatków za czasów PiSu też są bezsensowne - dziwnym trafem zadłużenie krajów całej UE wzrosło, a nie tylko Polski i zaczęło się to dziać od 2007 roku ( kryzys ) - ale pewnie powiecie, że to zbieg okoliczności, jak każdy (nie)wprawny manipulator.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie byłem pewny gdzie to wkleić, bo pasuje też do działu humor...

Cytat:
Prezydent Bronisław Komorowski otrzymał w sobotę nagrodę Wiktora 2012 w kategorii Polityk Roku.

(...)
W kategorii Polityk Roku 2012 nominowani byli także: Władysław Frasyniuk, Ryszard Kalisz, Anna Grodzka i Radosław Sikorski.
http://fakty.interia.pl/polska/news-...012,nId,952441
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"