AntyMod napisał(a):

to bardzo proste, i dziwie sie ze nie rozumiesz tak prostej sprawy - np. taka liga wchodzi za 1-2 lata- i leci 6 ostatnich druzyn - ...troche lipa- ale jak rewolucja- to rewolucja- to sport zawodowy, a nie przytulek dla slabych i ubogich ...takie jest zycie ....jak bedziesz w moim wieku to zycie cie nauczy prze nie ma pierdiolenia i trzeba zacisnac zeby zeby przezyc .....a jak nie to ok- bawmy sie w lige 16 zespolowom - moze nawet 20 - zeby wiecej kopaczy pomnazalo swoje majtki za przychodzenie na treningi ....ma byc rewpolucja ? to niech bedzie ....na wojnie nikt sie nie pyta ofiar o zdanie ... moj przyklad jest moze zbyt extremalny ale ja nie widze innego wyjscia zeby wyjsc z tej marnej ligi - przeciez gdy nie milosc do barw i swojego klubu - oraz nienawisci do kilkju innych to po co bys to ogladal / tylko mi nie mow ze z aspektu sportowego - bo cie roz.......e smiechem ......40 mln kraj ? ja mysle ze nieco ponad 30 -ale to nie znaczy ze w kazdym miescie ma byc pilka bylejaka - niech bedzie w paru a naprawde odbra- niz w wielu i nijaka
|
6 leci i nikt nie awansuje z I ligi? Ale to też można inaczej rozwiązać
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tabela_...3w_Ekstraklasy