Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2013, 12:10
Cytat:
Porażka na całej linii.
Cytat:
A dla mnie rewelacja.
Jak widzę zdania są podzielone, ale może jest tu ktoś kto grywał jeszcze we wcześniejsze wersje FM (2005) i CM (01/02,03/04) ,a teraz gra w ostatniego FM-a 2013 ? Szczególnie chodzi mi tu o tzw grywalność, bajery to kwestia drugorzędna (chociaż mecze 3D prezentują sie nieźle). Pytam, bo w nowej wersji pojawił się tryb Football Manager Classic, czyli coś dla osób z mniejszą ilością czasu (czyli np mnie) i kto wie czy się nie skuszę

PS. Kiedyś byłem nałogowym graczem, grało się od CM93 (to już 20 lat!), potem poprzez bodajże CM97/98, CM01/02 (pożeracz czasu...), CM 03/04 (pierwszy z widokiem 2D), kończąc na FM2005. Grałem jeszcze trochę w FM2007 i FM2008, ale potem z braku czasu menadżery piłkarskie odeszły w zapomnienie.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując