Proud napisał(a):

Opłaca się kupić tego FM 2013?
Mam trochę kasy na zbyciu i się zastanawiam. Oatatni w jakiego sporo grałem to był FM 2009.
|
A dla mnie rewelacja. Na poczatku bylem wkurzony, bo wiele zmian w porownaniu do FM11, w ktorego gralem do tej pory, kupe nowych opcji a i na poczatku szlo jak po grudzie zeby to wszystko ogarnac, o czyms nie zapomniec itd. ale posiedzialem nad gra, podumalem i zaczely przychodzic wyniki, zaczelo granie w FM13 sprawiac przyjemnosc. jest strasznie grywalny. Twoje decyzje maja naprawde wplyw na wynik spotkania, co w FM11 i 09 nie bylo tak oczywiste. Tam mialem wrazenie, ze wyniki sa zapisane w programie i chocbys sie zesral to nie poradzisz.
Tylko zastanawiam sie, czy nie za latwo mi wyniki przychodza, bo ugralem MP w pierwszym sezonie praktycznie bez kasy na transfery a w kolejnym sezonie, w LM to juz wyniki sa przesadnie dobre, np: z Olympiakosem 3-1 na wyjezdzie i 4-0 u siebie, z Interem 1-0 na wyjezdzie i 3-1 u siebie, w lidze, w rundzie jesiennej tylko 4 remisy a reszta to same zwyciestwa i to po 2-3 bramkowe. i to wszystko praktycznie bez pieniedzy na transfery a zarzad zabieral chyba z 70% z przychodow z rtransferow wiec jak odszedl malecki za 11 mln zl to na transfery dostalem troche ponad 3 mln co starczylo na Kazmierczaka i Stevenovicia ze Slaska...