Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2013, 16:50
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Mam pakiet w Cyfrze Optimum + HBO i multiroom płacę 115 zł. Byłem dziś się dowiedzieć co mi proponują za tą migrację i dowiedziałem się że mogą mi zaoferować super promocję za 125 zł tylko bez HBO... Popierdo*eni.
I mam problem, umowa kończy mi się w maju, mam rozumieć ze nie mogę jej wypowiedzieć już ani zrezygnować z dalszej współpracy ponieważ obowiązuje 3-miesieczny termin wypowiedzenia i muszę tak czy siak podpisać nową umowę?

EDIT: Czyli bez względu na wszystko do końca kwietnia mogę rozwiązać umowę?
Skoro umowa kończy Ci się z końcem maja to wysyłasz wypowiedzenie w ostatnim tygodniu kwietnia. Ale tak aby oni dostali ten list polecony przed końcem miesiąca. Oczywiście polecony ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Dzisiaj dostałe właśnie zwrot potwierdzenia.

Cytat:
Czy ja wiem czy to tak dużo biorąc pod uwagę, że abonenetów eNki było koło miliona? Niecałe 2%.
Jeśli raptem w 3 dni dostali już tyle wypowiedzeń tzn. że jest to liczba ogromna. W takim tempie to po 3 miesiącach zobaczymy czy nie zmięknie im rura . Ludzie mają umowy do różnych okresów, więc wypowiedzenia będą spływać rytmicznie . Efekt śnieżnej kuli Aby żyło się lepiej. Wszystkim ! )
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.04.2013 o godz. 16:51.
Odpowiedz cytując