Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2013, 12:44
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Pytanie odnośnie tego co zamieściłeś w poście, powinno raczej brzmieć.

Dlaczego Cupał nie wyłoży kolejnych swoich milionów? Klub nie jest w stanie nawet sam się utrzymać, dlatego powinien zbudować wszystko z własnej kieszeni.
Bo nie musi ?
Cupiała interesuje wynik - płaci i wymaga. Logo telefoniki w LM, logo TF w pucharach europejskich - to jest jego cel. Ma gdzieś to czy piłkarze graja na 3-ch boiskach czy na jednym, ma gdzieś akademię. Liczy się wynik.

Nie jest problemem inwestycja w infrastrukturę - problem jest inny - nie da się zdobyć mistrzostwa, czy wygrać w pucharach tylko dlatego że wybudowanych zostało 5 czy 10 boisk.

wwf napisał(a):Wyświetl post
Mi wystarczy tylko żeby w tym klubie było normalnie, bez ciągłych rewolucji, bez kominów płacowych, bez gwiazdorstwa. Po prostu zwykła rzetelna praca.
Ale Cupiałowi nie. Liczy się wynik. z tego samego powodu nie sadze by się zadowolił "pozycją od 6-12" - to nie w jego stylu. Pieniądz ma zrobić różnice. On jest taki sam jak Wojciechowski - płaci za miejsce nr 1 i reszta go nie interesuje. Nie ma pierwszego miejsca to nie ma i kasy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując