Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2013, 14:16
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
A po drugie oferta Polsatu jest beznadziejna jeżeli komuś zalezy na sporcie. Nie wmówisz mi, ze jest inaczej. NC+ sobie z tego zdaje sprawe dlatego daje takie ceny.
Czy ja wiem? Mają sporo meczów ekstraklasowych (pięć lub sześć w tygodniu, nie bardzo pamiętam), siatkówkę, ręczną, trochę kosza, łącząc Polsaty z TVP Sport i Supertennis mam bardzo dużą ilość tenisa żeńskiego i męskiego (praktycznie wszystkie najważniejsze turnieje w sezonie), mecze eliminacyjne do MŚ oglądam sobie bez Szpakowskiego, są też oczywiście spotkania live innych reprezentacji. Jest też dobra oferta sportów zimowych, na Eurosporcie leci Bundesliga. Jakieś tam spotkania LM również mogę zobaczyć na publicznej, zresztą akurat LM można łatwo znaleźć w internecie w bardzo dobrej jakości w przypadku naprawdę jakiegoś wyjątkowego spotkania (polecam XBMC), którego nie transmituje TVP, albo oglądnąć przy piwku ze znajomymi.

Oczywiście oferta sportu NC+ musi być lepsza, ale nie widzę powodu dawać się dymać za NBA, czy też w celu oglądania LM z komentarzem Jagody czy Ryczela. Szkoda mi jedynie trochę ligi angielskiej, ale może to i dobrze, że jej nie mam, bo nie kusi mnie zawalanie sobie weekendu siedzeniem przed tv, Bundesliga wystarczy. Niemniej jednak stwierdzenie, że w Cyfrowym Polsacie jest beznadziejna oferta sportowa jest mocno przesadzone. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 03.04.2013 o godz. 14:19.
Odpowiedz cytując