Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2013, 11:37
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Przecież ja o mgle pisze od samego początku tej epopei smoleńskiej . Wystarczyło dostrzec zagrożenie wynikające z ciężkich warunków atmosferycznych i do żadnej katastrofy by nie doszło.
To że mgły nie było 5 minut po wypadku to widzę jednak dowód że ktoś (Tusk) ją jednak rozpylił ?
To ile miał mu samolotów podstawić ? Jak mu przebudował samolot to chyba mu poszedł na ręke ,ale oczywiście dla Ciebie ,fakt że mu "powiększył" samolot jest dowodem ,że Tusk chciał zabić wiecej ludzi .
Nie rób z Kaczyńskiego takiego bezbronnego ,któremu Tusk wszystko dyktował a Kaczyński się na wszystko zgadzał . Oba te obozy były w stanie permanentnej wojny od 3 lat i Kaczyński nie był w tej wojnie ofiarą ale czesto prowodyrem. Pozatym na utrzymanie kancelarii prezydenta szły grube miliony i sami powinni zadbać o ten lot ,a nie teraz cynicznie zwalać cała wine na Tuska.
Mgła która po chwili znika równie szybko jak się pojawiła w dodatku wbrew prognozom jest zjawiskiem dziwnym. Jeżeli staje się również przyczyną śmierci prawie 100 osób z dziwnej staje się podejrzaną.

Nie wiem ile miał samolotów podstawić, wiem że wolał zamiast podstawienia drugiego samolotu przebudować TU-154 żeby się wszyscy zmieścili w jednym. Dlaczego, co nim powodowało? To kolejne pytania.

Kancelaria Prezydenta miała sobie kupić samolot? Bo cudak robił na złość? Nie ośmieszał byś się.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując