AS82 napisał(a):

|
Pal licho ,nawet jakbym ci przyznał racje ,że za cały nieporządek , brawure i mówiąc krótko organizacyjny burdel odpowiada strona rządowa
|
Brawo, jest postęp. Ale nie musisz mi nic przyznawać, wystarczy że nie będziesz pisał kolejnych bzdur takich jak :
Cytat:
|
"Przyż to prezio Kaczyński zapakował wszystkich notabli do Tupolewa jak sardynki do puszki ,wykazując się całkowitym brakiem odpowiedzialności. Wbrew procedurom i prognozom pogody polecieli sobie i do końca wbrew logice i standardom bezpieczeństwa myśleli ,że jakoś to będzie .
|
Pisać takie rzeczy "może jedynie fanatyk albo (peowski) ignorant".
AS82 napisał(a):

|
to nie porównuj tego do sytuacji w której tysiącom niewinnych ludzi strzela się w tył głowy i zasypuje wszystkich razem tak żeby prawda nigdy nie ujrzała światła dziennego. Porównywać te dwie sprawy może jedynie fanatyk albo pisowski ignorant.
|
Gdzie porównywałem?

Nie porównywał tego także Drozd (o którego Ci chyba chodzi), który napisał
Cytat:
|
10 IV 2010 to data dla narodu polskiego równie istotna jak 10 IV 1940
|
To tylko stwierdzenie, że obie te daty są równie istotne (i tragiczne dla narodu polskiego), bez porównywania i wartościowania obu zdarzeń. Przecież tu chodzi o straty jakie poniósł naród polski w obu przypadkach, a nie o to w jaki sposób

Więc może zacytujesz kto tu zaczął porównywać i wartościować te zdarzenia (poza oczywiście Tobą)?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"