Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2013, 08:08
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Pal licho ,nawet jakbym ci przyznał racje ,że za cały nieporządek , brawure i mówiąc krótko organizacyjny burdel odpowiada strona rządowa
Brawo, jest postęp. Ale nie musisz mi nic przyznawać, wystarczy że nie będziesz pisał kolejnych bzdur takich jak :
Cytat:
"Przyż to prezio Kaczyński zapakował wszystkich notabli do Tupolewa jak sardynki do puszki ,wykazując się całkowitym brakiem odpowiedzialności. Wbrew procedurom i prognozom pogody polecieli sobie i do końca wbrew logice i standardom bezpieczeństwa myśleli ,że jakoś to będzie .
Pisać takie rzeczy "może jedynie fanatyk albo (peowski) ignorant".

AS82 napisał(a):Wyświetl post
to nie porównuj tego do sytuacji w której tysiącom niewinnych ludzi strzela się w tył głowy i zasypuje wszystkich razem tak żeby prawda nigdy nie ujrzała światła dziennego. Porównywać te dwie sprawy może jedynie fanatyk albo pisowski ignorant.
Gdzie porównywałem? Nie porównywał tego także Drozd (o którego Ci chyba chodzi), który napisał

Cytat:
10 IV 2010 to data dla narodu polskiego równie istotna jak 10 IV 1940
To tylko stwierdzenie, że obie te daty są równie istotne (i tragiczne dla narodu polskiego), bez porównywania i wartościowania obu zdarzeń. Przecież tu chodzi o straty jakie poniósł naród polski w obu przypadkach, a nie o to w jaki sposób Więc może zacytujesz kto tu zaczął porównywać i wartościować te zdarzenia (poza oczywiście Tobą)?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując