wolfy napisał(a):

|
...Dlaczego więc gra? Spójrzcie na naszą ławkę rezerwowych...
|
Fakty są trochę inne - ławka nie ma nic do rzeczy. W ataku gra ten kto ma największe szczęście.
Historycznie rzecz biorąc Kulawik nie mógł skorzystać z Genkova i wybierał pomiędzy Rafałem 'nie jest gotowy na 90 minut' Boguskim a Patrykiem Małeckim. Padło na Boguskiego który jak to Hajto ujął "pewnie sam nie wie, jak to strzelił" ale strzelił dwie bramki. I tak się licznik rotacji zatrzymał.
P.S.
Tak sobie myślę że jak u Kulawika o wyborach personalnych będą decydować względy taktyczne to chyba zjem własne kapcie.
Edit:
"Kulawik dopytywany, czy występem w Gdańsku Genkow wywalczył sobie miejsce w podstawowym składzie, odparł: - Tak, ale pod warunkiem, że będzie zdrowy."
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA