Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2013, 13:50
Szpen napisał(a):Wyświetl post
dla kogo wielkia afera? ja coś takiego napisałem, czy sobie dopowiedziałeś? ja afery nie robią, tylko pokazałem, że mentalność kalego wystepuje również po stronie prawej.

i kolejny absurd. Kiedy była hazardówka, mamy ją co rok omawiać? gdzie są Rychu i Zbychu?
Szpen napisał(a):Wyświetl post
taka wrzutka, bo strona prawa jak zawsze milczy, gdy "swoi" coś robią: u Was tak zawsze, czy tylko Wipler i jego FR piszą na zamówienie? fajeczki palicie i dyskutujecie o prawie i sprawiedliwości oraz solidarności społecznej?
Czytasz sam siebie czasami? Ja rozumiem cię, że ciężko, jak się pisze bez sensu chcąc zasugerować coś czego nie ma, ale czasami warto zanim klikniesz "wyślij odpowiedź" przeczytać swój tekst kilka razy i zadać sobie pytanie, co chcę w treści przekazać? czy to ma sens? a przede wszystkim czy jest zgodne z rzeczywistością?

Szpeniu świąteczny czas minął, ale ja nieustannie będę ci życzył zdrowego rozsądku i znalezienia lepszej pracy, aniżeli dotychczasowa rządowego propagandzisty. Tak żebyś mógł rano wstając bez wstrętu w swoje odbicie w lustrze spojrzeć.