Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2013, 06:40
Straszliwa kupa z gry we wczorajszym meczu. Akurat jak się zaczynał byłem na cmentarzu i się spóźniłem 20-a minut i nie miałem pojęcia, że gra Garguła, dopóki nie s.......ił wolnego(piłkę wykopał na aut!). Boguski kompletnie bezużyteczny, A Wilk z Sobolem kreatywni jak zawsze. Z tej całej bryndzy najmniej żałośni byli prawdopodobnie Kosa(bo przynajmniej główki wygrywał na skrzydle) i Mały(bo najbardziej aktywny), ale ciężko ich za to chwalić. Pareiko elektryczny i ewidentnie coraz słabszy, a Jova to największa kaleko pośród naszych obrońców(co dziwne, bo podobno potencjał ma spory, tylko jeszcze nigdy go nie pokazał!). W obronie nie istniał, a w ataku też się nie przydał.
I to wszystko z Lechią(przy całym szacunku), w której straszy Piotr Wiśniewski i Paweł Buzała. Normalnie nie da się zrozumieć tego absurdu, że tak bryndzowaty zespół, bez jedynego zawodnika, który cokolwiek pokazywał(Traore) cisnął nas przez 90-ąt minut. Wstyd i żal, czy po prostu realne możliwości? Nie mam pojęcia, ale po ostatnich meczach spodziewałem się czegoś więcej.
Wiem, że słowa które zaraz napiszę oburzą wielu z Was, ale najsmutniejsze jest to, że w tym wszystkim trener Kulawik nie zrobił nic(bądź robił za późno), żeby cokolwiek zmienić i wyszedł po raz kolejny na chłopka roztropka, który dłubie w nosie zadowolony z życia, nie wiedząc co się w okół niego dzieje. Bo nie uwierzę, że Garguła jest na treningu lepszy niż Chrapek. Poza tym Garguła lepszy nie będzie bo to stary, schorowany cap bez jakichkolwiek chęci do zmian, a Chrapek pomimo swojej mniej niż przeciętności jest przynajmniej młody. I nie uwierzę, że mól książkowy Boguski jest w czymkolwiek lepszy od Genkov'a, który, obiektywnie rzecz biorąc, jest naszym jedynym napastnikiem. Tylko mi żal tych wszystkich, którzy wczoraj musieli wstawać o 5-ej rano, żeby się śmignąć do Gdańska i oglądać te psie szczyny.

Kończę bo mnie krew zaleje...
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 02.04.2013 o godz. 06:44.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując