Wyświetl pojedynczy post
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2013, 07:44
Ciekawe co by zrobili jakby połowa ludzi, zamiast zmigrować do NC+ przeszłaby do polsatu i wzieli dekodery co przez 3 miechy sie nie płaci ABO. nic - bo zero złotych. Najedli by sie strachu...

Widać kto tu stawia warunki cyfra dała nc+ 7 kanałow a n-ka tylko smieszny n-sport, ale zobaczcie jaką fajną oferte ma CP za 50 zł wszystko bez hbo i tam cinemamaxu a w NC- z 80 zł albo wiecej trzeba zapłaćić za to samo

Ja myśle przejść do POLSZMATU i przeczekać.

NC+ nawet połkneło Telewizje na Kartę HD. Kolega to ma... ciekawe co jemu zaproponują bo płacił grosze.

Oferta CP za 50zł lub nawet 60zł nie jest taka tragiczna. Nawet mają kanał FOX z ciekawymi serialami, którego kanału nie mogłem sie doprosić w ofercie C+.
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/t...ckageGroupId=6

Orientuje sie ktos czy Orange sport jeszcze cos pokazuje mecze ekstraklasy jakies Bo Polsat sport i polsa sport extra cos tam pokazuje, kilka meczów jest, najwyzej sie bedzie człowiek ograniczał do magazynu ekstraklasy. Eurosport 2 też pokazuje jeden mecz... Co prawda nie mają tych ciekawszych meczów ale chwilowo Wisełka akurat jest w połowie tabeli więc duża szansa że właśnie nas pokażą co kolejkę. Mam nadzieje że sporo ludzi tak zrobi i NC+ odpuści sobie ekstraklase i troche wody do dupy sie im naleje.
Ostatnio edytowane przez julo : 01.04.2013 o godz. 08:17.
Odpowiedz cytując