Luu... napisał(a):

Ok, w sumie się zgadzam tylko dalej nie rozumiem po co obrażać ludzi od jeleni czy durnych zalęknionych polaczków?
Ja miałem ten sam pakiet co Ty tylko za 78 zł, czyli 9 zł więcej, ale załatwiłem to jednym telefonem, bez potrzeby odbierania durnych telefonów codziennie, ja mam dość nienormowany czas pracy i mnie takie telefony mocno wkur.... Tak jak teraz dzwonili z nc+ o 9 rano w poniedziałek, oczywiście powiedziałem, że nie mam czasu na rozmowę i proszę o kontakt o konkretnej godzinie i co ? oczywiście nikt nie dzwonił, więc udam się w wolnym czasie do salonu i będąc tym "jeleniem" podpisze umowę. Umowa mi się kończy za kilka tyg, a lubię sobie w weekend (jak mam trochę wolnego czasu) oglądnąć jakiś mecz. Nie bawi mnie kombinowanie, branie nowej umowy, pisanie wypowiedzeń, podpisywanie nowej umowy, nie mam czasu mnie w tyg nie ma w domu....
no własnie, czy to jest nie zbędne do życia ? nie ! nie podoba mi się rezygnuje, bez potrzeby "płaczu" na wszystkich możliwych portalach.
Oczywiście ceny są wysokie, sprzęt który dają to jest "stary" sprzęt od n-ki i to jest przegięcie, pełna zgoda ale jak komuś to nie przeszkadza, to jego sprawa, chce płaci jego sprawa. Jak się komuś nie podoba, niech walczy, co wywalczy to jego, tak jak było do tej pory.
|
Płacisz 78, teraz zapłacisz jeśli chcesz to załatwić za jednym razem min 109 zł czyli rocznie bagatela 370 zł więcej. Mocno cenisz swój czas.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.