Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2013, 15:15
[QUOTE=Luu...;1305826]To powiedz mi kolego co ma zrobić osoba której kończy się umowa ? złożyć rezygnację i żądać pakietu za 79 zł ( jak wyliczył kolega stronę wcześniej) ok, tylko co jak nie dostanie ? umowa się skończy, klient straci możliwość oglądania, oni klienta .... pytanie kto będzie bardziej stratny ? jako nowy klient oferta będzie dużo gorsza.

co ty chrzanisz kolego skonczy ci sie umowa- daj im wypowiedzenie - najwyzej miesiac przebiedujesz na naziemnej .......troche szkoda koncowki sezonu ale tak naprawde to emocji juz nie ma - ligi wygryqwaja Bayern, MU, Juve, Barca ..w polsce Legia albo AMika - wiec po hu.ju mi tam emocje czy jedna szmata wygra MP czy druga ..... zostalo juz tylko LM gdzie srodowe mecze i tak sa na TVP! a wtorkowe kazdy jakos na necie ogarnie ... jesli ktos jest jelen i go stac niech buli 120 zeta ...ja osobiscie przy najblizszej mozliwosci rezygnuje ( choc mam umowe do sierpnia 2014 !!!) .... chyba ze zaproponuja mi pakiet PLATINUM za 80-85 zl , choc w cuda nie wierze ....... a kto ci powiedzial ze jak nowy klient to bedzie gorsza ja mysle ze bedzie taka sama ....bo i tak na tym zarobia - czemu / bo Polacy to taki narod ze teraz 50 % abonentow mamra, szczeka i sie wkur...wia .....ale i tak nawet jak 30 % abonentow zrezygnuje to pozostale 70 % po podwyzce pakietow nadrobi ich strate- i wyjda na rowno ......to proste jak dupczenie ...ale niestety nie ma mozliwosci zeby wiekszosc ludzi pokombinowala i wiem ze i tak zabula za drogie pakiety ....taki kraj, tajka mentalnosc
Odpowiedz cytując