Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2013, 14:14
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Czyli sport I gatunku wyłacznie w Canal + Sport :[
Canal + Sport urasta do do takiej rangi że ten kanał kosztuje 30 zł! Sam jeden kanał! Rozumiecie to ?
Teraz żeby oglądać mecze WISEŁKI NALEŻY ZAPŁACIĆ min. 120 zł + aktywacje ito.!
Nawet jeżeli ktoś chce oglądać jeden mecz musi zapłacić 120 zł!
Jedyna rzecz, która może uratować NC+ to stworzenie programu vod typu ipla.tv i puszczanie tam transmisji ppv w cenie 5 zł za mecz

ales koles wyskoczyl z ta Piątka z vod .....co ty wogole chlopcze piszesz 21 wiek ... na cyfrze zawsze mialem cala lige polska - bo wiesz, nie tylko Wisla gra w tej lidze - hiszpanska, angielska- kiedys wloska- NBA - za NORMALNA CENE ...to bylo w pakiecie za 50, 60, 70 zl ...a teraz 120 a ty chcesz kazdy mecz po 5 wez kalkulator- skoro sam nie umiesz liczyc- i policz ile ci wyjdzie za wszystkie mecze i programy sportowe po 5 zl za 1 szt tygodniowo !!!! ... po prostu C+ zrobil sobie jaja - i w jednym z najbiedniejszych krajow UE wyjebal ceny chyba najwyzsze - przy zarobkach 4-5 krotnie nizszych...a prezent w postaci nSport mi wisi ...bo tam nie ma nic oprocz legijnych programow i wtorkowej LM.......80 zl za pakiet sportowy ( ten ktory teraz jest po 119 ) to jest maximum ..choc powinno byc taniej , zwlaszcza ze podpisywane umowy powinny byc respektowane - a ja np. osobiscie mam umowe do 31 sierpnia 2014 ..... to tak jak pisalem niedawno ....co np. takiego Dwaliszwilego, Teodorczyka itp obchodzi ze Krol kupil Polonie od Jozka kotrakt i suma zostaje wciaz ta sama ....czy w tym przypadku nie powinno byc podobnie ...czy jak sie przyjmujesz do pracy za okreslona stawke godzinowa lub wyplate na czas okreslony to pracodawca moze po miesiacu kazac ci godzic sie na nizsze zarobki pod grozba zwolnienia / ....itp...itp
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 30.03.2013 o godz. 14:17.
Odpowiedz cytując